Allan Svensson fick all data återskapad

Allan Svensson

PERSONLIG OCH ENGAGERAD SERVICE!

Allan Svensson: Vill bara bara säga att Plexdata och Daniel räddade mig från en svårartad depression härförleden, när min dator hade dränkts av en avslagen kaffe latte (rätt över tangentbordet, snyggt!) och i likhet med många andra slöhögar hade jag naturligtvis inte gjort en backup! En massa dokument och en enorm mängd bilder förlorade för alltid. Trodde jag. Men icke Daniel. Han kavlade upp ärmarna och jobbade intensivt med min kaffemarinerade hårddisk och efter några dagars kallsvettig väntan fick jag beskedet att mer än 95% var återställt, räddat!

Trodde inte det var sant. Blev nästan religiös. 

Har m.a.o. bara gott att säga om Plexdata och Daniels enorma engagemang. Lägg därtill att vid alla konsultationer så ingår nybryggt kaffe och obegränsad mängd pepparkakor. 

Tack Plexdata och tack Daniel!

/ALLAN SVENSSON

Behöver ni hjälp med dataräddning hårddisk – Klicka här!