Rädda bilder vattenskadad mobil, Plexdata fixar din vattenskadade mobil, fuktskadad iPhone Samsung

2 TILL 3 MOBILTELEFONER BLIR VATTENSKADADE

UNDER SOMMARMÅNADERNA FÅR VI IN 2-3 STYCKEN VATTENSKADADE IPHONE I VECKAN!

Här kan du läsa om ett fall när det gäller en vattenskadad iPhone.

Den ena kunden var en gynekolog som hade tappat sin iPhone i toalettstolen (plums). Telefonen började bete sig konstigt ovh kunden fick panik eftersom kalender med patienter och alla kontakter, bilder m.m inte var säkerhets kopierat. Kunden stängde av luren och satte den på hårtork över natten och gick in till en känd mobilbutik i Malmö. Han berättade för deras tekniker vad som hänt och vad han gjort och till svar fick han:

”Vi tar inte i den luren eftersom du torkat den med en fön, finns ingen chans att rädda materialet”.

Kunden greps ännu mer av panik och gick hem för att googla på nätet och hittade Plexdata Recovery Sweden i Limhamn, Malmö. Kunden kom in med sin vattenskadade iPhone 5 till vårt laboratorium och vi satte genast igång med dataräddnings processen. Nästa dag fick vår kund mycket glädjande besked. All data ifrån hans vattenskadade iPhone 5 var räddat. Han blev överväldigad eftersom han redan fått svar till att det kommer aldrig gå och trodde knappt sina öron när Plexdata lyckades rädda hans värdefulla information på den vattenskadade iPhone luren och kunde komma igång med jobbet redan nästa dag.

Ännu en nöjd kund hos Plexdata Recovery Sweden!

Har du en vattenskadad mobil? Klicka här för dataräddning mobil