Hyundai fick ett serverhaveri!

Hyundai fick en serverkrasch.

November 2016 fick Hyundai Mobis Parts Europé ett serverhaveri där hela företagets funktioner gick ner helt på grund av en Qnap serverkrasch. Deras backup var inte up2date sedan en månad. It avdelningen på Hyundai i Sverige kontaktade Plexdata och efter överenskommelse skickades servern med bud till vårt labb. Efter akut analys på alla åtta hårddiskar som ingick i deras raid server kunde man konstatera att tre var döda. Ytterligare analyser visade vilken disk som dog sist innan allt krascha. Man utförde renrums ingrepp på just den hårddisken för att seden manuellt återskapa data ifrån sex hårddiskar som i detta fall räckte för att Hyundai skulle få all data 100% återskapad. Kunden kunde kvickt komma igång igen efter att Plexdata utförde en professionell dataräddning ifrån deras felande server

obs: Alla steg i en dataräddningsprocessen ovan är mycket komplicerad och långt ifrån helt beskriven!

Professionell dataräddning på alla serversystem eller plattformar som t.ex.

  • SAN,NAS & DAS diskar (SATA, SAS, SSD)
  • ALLA SERVER MÄRKEN OCH MODELLER
  • ALLA TYPER AV RAID ARRAY SYSTEM
  • ALLA TYPER AV HÅRDDISKAR, SCSi, SAS, SATA,FIBER
  • ALLA TYPER AV SSD DISKAR, SATA, NVME, PCI-E SSD.

Tveka inte att kontakta oss för råd eller hjälp vid ett eventuellt serverhaveri!

Plexdata återskapade all data åt Huyndai vid een serverkrasch