Naskrasch, Rädda data NAS, SAN, DAS, Nas krasch, SAN krasch, rädda data nas, rädda data san

Rädda data NAS, SAN, DAS krasch?

Dataräddning från nätverksbaserade Ssd och hårddiskar

Har man drabbats av en NAS-, SAN- eller DAS-krasch är det ytterst viktigt att inte på egen hand försöker lösa problemet. Ring Plex Data för ovärderlig hjälp!

Vid serverhaveri hjälper Plexdata små, stora och internationella företag med akut dataräddning.

  • Oavsett NAS, SAN eller DAS system.
  • Oavsett Plattform.
  • Oavsett Raid Nivå och antal diskar.
VIKTIGT!

Stäng omedelbart av er NAS, SAN eller DAS och ring först en erfaren dataräddningsingenjör innan något överhuvudtaget mer görs!

Plexdata kan rädda data från alla gamla och nya NAS, SAN eller DAS hårddiskar/system.

Mer än 20 år erfarenhet på dataräddning ifrån nätverksbaserad lagring räddar man data i 9,9/10 när det gäller en serverkrasch eller en RAID-krasch av olika slag oavsett problem eller skada. Här använder man de mest avancerade verktygen i världen och bästa utrustning för dataräddning för nätverksbaserad lagring såsom SSD/SATA/SAS/SCSI hårddiskar. Det ger trygghet åt er organisation vid eventuell serverkrasch.

Företag Akut analys NAS/SAN/DAS:
Ring: 040-132212

För priser och info angående dataräddning från en kraschad NAS, SAN, DAS eller annan nätverksbaserad lagring måste ni ringa då det beror på system, hårdvara, antal diskar och vad för data som ska återskapas.

Reparera hårddisk eller ssd disk? Kontakta Plexdata i Malmö för gratis rådgivning!

 Malmö: 040-132212.
Eller använd vårt kontaktformulär.

NAS - Företag/Privat

Rädda data trasig NAS .

NAs krasch Malmö Stockholm

NAS – Network Attached Storage –  är ett multi disk system (raid) som ansluts till internet och ett befintligt nätverk. De tillåter flera datorer/enheter i nätverket dela lagringsutrymme på en gång, skapa ett eget moln m.m. Data kan återskapas om en eller flera diskar går sönder, men det finns en gräns! Mindre företag och privatpersoner använder oftast en NAS som backup system. Datarecovery Synologi DX513.

SAN - Storage area Network

Dataräddning från HP SAN.

Dataräddning SAN Företag – Ett typiskt SAN består av hårddiskkluster även kallat disk array och raid enheter sammanbundna av ett gemensamt nät. Nätet är ofta ett fibernätverk. Skillnaden mellan NAS enheter och diskar i ett SAN är att datorer ser de SAN anslutna diskarna som lokala diskar. NAS enheter däremot ser ut som enheter på en filserver och använder protokoll som NFS och SMB/CIFS. Plexdata – Datarecovery Sweden.

Plexdata hjälper även privatpersoner med deras trasiga NAS.

Mer än 20 år erfarenhet på dataräddning ifrån nätverksbaserad lagring räddar man data i 9,9/10 när det gäller en skada eller krasch av NAS. Här använder man de mest avancerade verktygen i världen och bästa utrustningen av dataräddning för nätverksbaserad lagring av hårddiskar och SSD diskar.

Dataräddning privatpersoner NAS krasch:

  • Privata filer så som bilder, musik, filmer och filer av privat karaktär.

För priser och info angående dataräddning från en kraschad NAS privatperson eller annan nätverksbaserad lagring måste ni ringa då det beror på system, hårdvara, antal diskar och vad för data som ska återskapas. För att se om data kan återskapas kan man beställa en analys eller läsa mer info om analyspriser nedan.

Några av våra kunder:

NAS/SAN/DAS  Recovery Företag

Akut eller 24/7 analys.
Välkommen!
PRISER / BESTÄLLNING

NAS Privat

Privata filer såsom bilder, musik, filmer,
filer av privat karaktär .
PRISER / BESTÄLLNING
Copyright © 2002-2022 Plex Data Recovery Sweden. Alla rättigheter är reserverade.