Fjärrstyrd dataåterställning fick TV14 ut i etern igen.

Fjärrstyrd dataåterställning fick TV14 ut i etern igen efter ett server haveri!

Plexdata utförde fjärrstyrd dataåterställning kl 01:00 lördag morgon den 18/2-2017 då kanalchefen på ONEFOUR Television ringde och behövde akut hjälp deras LIVE server som sänder bild/ljud ut i etern gick plötsligt ner helt utan förvarning. Tv14:s server med viktiga data låg på ett Multi disk system (raid) som hade kraschat efter någon uppgradering hade utförts. Med Plexdata:s unika tjänst ”Plex Remote Recovery”  så kallad fjärrstyrd dataåterställning  påbörjade man arbetet kl 01:30 med nödvändiga förberedelser och försök till att återskapa data från deras raid server.  Vid 03:30 var TV14 ute på etern igen. Plexdata lyckades rädda all kritisk serverdata så deras live sändning var igång igen på nolltid.

Det är ofta vi får hjälpa företag i dessa situationer. Senast var en stor bank i Dominikanska Republiken i Huvudstaden Santa Domingo. Deras Raid array hade gått ner och alla viktiga SQL data baser var borta med vinden. Jobbet kom från ett annat dataräddningsföretag som inte hade lyckats hjälpa kunden hela vägen. Med fjärrstyrd dataåterställning kunde Plexdata efter cirka två timmar återställa 100% av bankens viktiga databaser.

För mer info eller beställning av fjärrstyrd dataräddning – Klicka här!
fjärrstyrd dataåterställning, remote raid recovery, fjärrstyrd dataräddning