Beställ dataräddning privatperson, Rädda bilder privatperson

Onlinebeställning/Ladda ner orderform (pdf)

Online beställning kan göras nedan. Bekräftelsemejl skickas ut till er + länk till en adressetikett (PDF) som kan skrivas ut eller laddas ner här på sidan. I mejlet finns även viktig info om hur ni packar hårddisken säkert för transport. När analysen är klar återkommer man med ett kostnadsförslag för återvinning av era filer. Ring om något är oklart på 040-132212

 • För info om priser var god ring. Priset skiljer sig åt beroende på vilket datalagrings media det är och dess problem.
 • Drop-In – Det går bra att komma in till labbet och lämna in ärendet själv, Ring innan!
 • För mobilsurfare är det enklast att göra online beställning. Vill du skriva ut ett formulär så tryck bara på pdf bilden så laddas den ner i bakgrunden.
 • Vill ni hellre ställa en fråga först går det bra i kontakt formuläret på denna sida.
 • Skriva ut orderformuläret går att göra på den här sidan genom att ladda ner en PDF.

Gör så här online order:

 1. Fyll i alla fält så gott det går. Fält markerade med * måste fyllas i.
 2. Klicka ”Skicka order” längst ner så får ni ett bekräftelsemejl och packinstruktioner.
 3. Vi återkommer till er när analysen är klar eller om vi behöver någon mer information från er.

Fyll i din online order nedan.

[psfb id="211" title="Privatformulär"]

Analys och service nivå

Vid frågor ring: 040-132212

 • En kostnadsfri analys utförs inom 4 timmar och resultatet av analysen presenteras.
 • För priser var god ring för det skiljer sig beroende på vilket media man har och vilket problem det dras med -> 040-132212
 • Rabatt för studenter!
 • Bitcoin recovery och krypto plånböcker tar man en fast taxa i procent av plånbokens totala innehåll.
Servicenivå Leveranstid
Budget 10-30 arbetsdagar (beroende på arbetsbelastning)
Brådskande 4-10 arbetsdagar
Prioritet 1-3 dagar

Priser privatpersoner är inklusive moms. Var god ring på 040-132212 så du får rätt pris för ditt ärende.

Ladda ned och skriv ut orderformulär (pdf)

För dig som inte vill göra en online beställning går det bra att ladda ner vårt beställningsformulär (pdf) nedan:

 • Skicka godset med post eller bud (spårbart). Adressetikett och packinstruktioner finns i formuläret.
 • Drop-In. Lämna in ditt ärendet själv till vårt labb. Var god ring innan på 040-132212.

Komplett orderformulär +
Adressetikett + info packa hårddisk säkert.

Beställ dataräddning privatperson

ENDAST
adressetikett + info packa hårddisk säkert.

Plexdata packsedel icon

Allmänna villkor

 1. Villkor Plexdata och köparen av tjänsten kallad Partner eller Kund.
 2. Sekretess Plexdata kommer absolut under inga omständigheter och garanterar att ingen information om innehållet på kundens hårddisk förs vidare till annan person/företag eller myndighet. Detta gäller dock under förutsättning att inskickat media inte innehåller t.ex barnpornografi som omedelbart polisanmäls.
 3. Datasäkerhet Kundens data skyddas i låsta utrymmen på säkra servrar. Efter en lyckad dataräddning sparas kundens återskapade data i max 2 veckor efter att kunden mottagit räddad data. Detta ifall att något händer på vägen eller hemma hos kunden som gör att kunden inte får åtkomst till levererad återskapade data. Därefter raderas kundens data på vår server om inget annan är överenskommet mellan Plexdata och kunden/partnern.
 4. Donerad datamedia Datamedia som donerats av kunden/partnern kommer att förstöras eller raderas så att ingen någonsin på något sätt kan få åtkomst till lagrad data som en gång låg sparad på disken. Plexdata förbehåller sig rätten att använda sig delar på donerad datamedia av kund/partner. Ej efterfrågad eller avhämtad datamedia efter avslutat ärende sparas hos Plexdata i 20 dagar därefter förstörs inlämnat datamedia och återvinns. Kunden/partner har då ingen rättighet att kräva tillbaks från början inlämnade datamedia.
 5. Ansvarsbegränsning Plexdata kan aldrig garantera att kundens data kan återskapas. Endast en analys kan utvisa detta. Plexdata förbehåller sig rätten att inte åta sig vissa uppdrag, detta utan några förpliktelser gentemot kund. Plexdata ansvarar inte för bortkomna försändelser varken till eller ifrån kunden/partnern. Plexdata reserverar sig för alla eventuellt mänskliga misstag. Alla krav riktade mot Plexdata begränsas till det belopp som fakturerats kunden, dock högst 10.000 kr.
 6. Frakt Kunden står för frakten från och till vårt labb om inget annat anges. Det enda Plexdata kan bistå med är pack material som skickas gratis till kund/partner om kund/partner begärt det. Återskapad data som levereras på dvd-skivor (max 4.2gb) levereras alltid kostnadsfritt. Vid större mängder data levereras det på en extern usb hårddisk som kunden antingen köper av Plexdata eller att kunden skickar in en egen. Data kan även levereras på usb minnen.
 7. Service nivå och leveranstider En kostnadsfri analys utförs inom 4 timmar (multidisk system 24H) och resultatet presenteras och kostnadsförslag ges utifrån vald åtgärdstid av kund. Under vissa omständigheter och överbelastning kan ärenden dra ut på tiden. Om ärendet är krävande och behöver mer resurser än normalt  blir ni underrättad om det och få reda på vad som behöver åtgärdas. Om Akut analys valts av kund/partner och leveranstiden överskrids betyder detta att ärendet är ett så kallat svårt fall som kräver mer tid än beräknat på grund av till exempel att hårddisk är svag att läsa ifrån efter reparationer.
 8. Villkor för kostnadsfri analys Om Plexdata inte lyckas att rädda data efter en kostnadsfri analys kostar det ingenting. Men om Plexdata lyckas rädda data under den kostnadsfria analysen och kunden inte vill köpa återskapad data av en eller annan anledning förbehåller sig Plexdata rätten att ta ut en avgift 1200sek ink moms för nerlagt arbete under analysen.
 9. Betalning och Ändringar i Villkoren Betalning mot faktura 30 dagar för kreditgodkända företag/myndigheter. Normalt gäller förskottsbetalning innan leverans och Plexdata förbehåller sig rätten att använda förskottsbetalning eller postförskott för leverans av återskapad data. Plexdata Förbehåller sig rätten att ändra villkoren och/eller tjänsternas utformning som gäller tills vidare.
 10. Tvist Vid tvist skall denna i första hand lösas genom förhandling parterna emellan. Om parterna inte kan komma överens ska tvisten avgöras i allmän domstol i Malmö. Uppdaterad 2018-06-19
Plexdata express frakt
Reparera hårddisk eller ssd disk? Kontakta Plexdata i Malmö för gratis rådgivning!

 Malmö: 040-132212.
Eller använd vårt kontaktformulär.

Copyright © 2002-2022 Plex Data Recovery Sweden. Alla rättigheter är reserverade.